Trustpilot

Få en garderobe med kvalitet & overskud

oprettet d.

Få en garderobe med kvalitet & overskud

Skal din garderobe på slankekur?

Hvem kender ikke det, at garderoben godt kan trænge til et serviceeftersyn, og måske kan virke lidt uoverskuelig. Ikke fordi der mangler tøj, men måske mere fordi det ikke er det rigtige udvalg, og at der er alt for meget af det.

 

Hvis du ikke ønsker at læse mere, kan du gå dirkte til dit garderobe tjek HER

 


 

Har du oplevet en af følgende ting, vil et garderobe tjek være en rigtig GO´ investering 

 

 • Du bruger kun en lille del af din garderobe
 • Du gemmer meget gammelt tøj, for du skal nok komme til at bruge det en dag (Men den dag har ikke været der endnu)
 • Du kan ikke se skoven for bare træer og skal af og til have meget af tøjet ud af garderoben, for at finde det du har brug for
 • Du har af og til tøjkrise, når du skal til et vigtigt møde eller i byen
 • Du bliver i bedre humør og har mere overskud, når du har tøj på som du har det godt i

 


 

Vi bliver hver dag fristet af "gode" tilbud og mange muligheder. I et svagt øjeblik, så køber vi måske noget, som vi i virkeligheden ikke har brug for, og som kommer til at tage plads i garderoben.

 

Jeg har med bagrund i +23 års erfaring med herremode og en forudgående undersøgelse blandt mænd i alderen 18-65+ lavet et lille 3 STEPS garderobe fitness program, med et enkelt formål, at skabe en garderobe med overskud, maskulinitet & kvalitet.

 

Er du klar til at give din garderobe en slankekur?

 


 

Garderobetjek 

 

Fedt og tak for at du fortsætter med at læse.

 

Vejen til en garderobe med overskud og kvalitet, starter med at fjerne alt det tøj, som ikke bliver brugt, kort sagt fjern det som er med til at give dig dårlige tøjdage og tøjøkonomi.

 

Du kommer med dette garderobe tjek igennem 6 spørgsmål, som kan være med til at bidrage til et solidt fundament, du herefter kan bygge din garderobe på, med velovervejet, langtidsholdbare beslutninger og kvalitetsprodukter, hvilket utvivlsom vil give dig flere gode tøjdage, mindre stress om morgenen, selvtillid & ikke mindst bedre tøjøkonomi, fedt ik?

 

Én sidste, vigtig note: - Donér dit overskydende tøj til velgørenhed eller sælg det – Det er GO´ stil og giver dig netop det overskud & plads, der er brug for i en stilsikker og klassisk garderobe med overskud, maskulinitet og kvalitet.

 

GÅ TIL GARDEROBE TJEK HER

 

Rigtig GO´ fornøjelse & GO´ stil, Martin Bossel

 


 


Kommentar(er) 2

 • Henrik Dahl
  Henrik Dahl

  Fed ide med STEP 1. Den har jeg ikke set før. Men synes nu at min gode stil hænger i skabet og ikke bliver brugt i denne corana tid. Arbejdstøjet og ridetøjet er flittigt i brug og jeg venter på at komme i noget stilrent tøj. Glæder mig til at se de næste 2 STEP. Ha en god dag - Henrik

  Svar

  • Martin Bossel
   Martin Bossel http://www.private-bybossel.dk

   som kommentar til af Henrik Dahl

   Hej Henrik Mange tak for din besked. Det er vi rigtig glad for at du synes og vi glæder os meget til at udgive de næste 2 steps i garderobens fitness program. Arbejdstøj & ridetøj lyder nu heller ikke dumt, men vi glæder os nu til at få skjorten på igen :). Rigtig GO´ weekend & GO´ stil, Martin Bossel

   Svar

Skriv din kommentar